Veilig betalen  -  Gratis bezorging vanaf €50,-  -  Gratis retourneren in NL vanaf €50,-  -  Snelle levering met PostNL

Online schoenen winkel

Veilig winkelen bij OnlineSchoenenWinkel.nl

Het internet is niet meer weg te denken in ons leven, jong en oud maakt gebruik van de vele mogelijkheden. De afgelopen jaren zijn aankopen via OnlineSchoenWinkel.nl gigantisch toegenomen. Ondanks deze positieve ontwikkeling is er nog niet altijd vertrouwen bij de consument om aankopen via het internet te doen. Hieronder de redenen waarom u bij ons veilig kunt shoppen:

Al duizenden gingen u voor.

Sinds 2009 hebben al duizenden klanten via deze webwinkel naar trevredenheid nieuwe schoenen gekocht. 
Lees beoordelingen van onze klanten >>

 

Winkel

OnlineSchoenenWinkel.nl is onderdeel van Zonnenberg Sport- en Schoenmode. Zonnenberg heeft ruime ervaring in schoenen en sportkleding. Ook beschikt zonnenberg over een eigen reparatie werkplaats waar vakkundig geschoolde medewerkers klaar staan voor een persoonlijke bediening en advies op maat. De winkel vind plaats in het dorp Zeeland (Provincie Noord-brabant).
Adres winkel:  Kerkstraat 10, 5411 CL Zeeland (Noord-Brabant)

Meer informatie over onze winkel en onze contactgegevens >>

 

Veilige betaal omgeving

U kunt de betaling voltooien met iDEAL of PayPal. De betaling vind plaats binnen de beveiligde omgeving van uw bank (of PayPal).

Daarnaast slaat zonnenberg uw bankgegevens niet op. 

 

14 dagen bedenktijd en retourneren

Er geldt een zichttermijn van 14 dagen voor artikelen die u besteld bij Zonnenberg. De 14 dagen gelden vanaf het moment dat je het artikel via de verzending ontvangen hebt. 

Lees meer over retourneren >>

 

Klachten behandeling

Zonnenberg doet er alles aan om de klantenservice zo hoog mogelijk te houden. Onverhoop zou er echter altijd een ongewenste situatie kunnen voorkomen waaruit een klacht ontstaat. U kunt dan contact opnemen met de Zonnenberg Klantenservice. Is uw klacht na contact met onze klantenservice niet verholpen? Dan kunt u deze schriftelijk indienen.

Lees meer over klachten afhandeling >>

 

Algemene voorwaarden

Voor u zijn de duidelijke algemene voorwaarden van OnlineSchoenenWinkel.nl direct toegankelijk en van toepassing. 
Lees de algemene voorwaarden >>