Veilig betalen  -  Gratis bezorging vanaf €50,-  -  Gratis retourneren vanaf €50,-  -  Snelle levering met PostNL

Online schoenen winkel

Retourneren

Er geldt een termijn van 14 dagen voor Zonnenberg vanaf het moment dat het artikel in je bezit is. Je mag het artikel beoordelen en bekijken, mits anders is vermeld. Wij vragen u om het artikel direct na ontvangst te controleren of het onbeschadigd en compleet is afgeleverd. Mocht dit niet zo zijn, willen wij u vragen om zo snel mogelijk met ons contact op te nemen en dit bij ons te melden. 

De mogelijkheid tot retourneren bij Zonnenberg

U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen onderstaande voorwaarden retourneren:
Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het  retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • als het artikel compleet is
  • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en in ontvangen verpakking
  • het artikel bijgevoegd
  • niet ongefrankeerd.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Zonnenberg niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar deze goed. 
Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

Wijze van verzending van een retour

Wanneer u een bestelling retour wilt sturen vanuit Nederland en de bestelling past niet door de brievenbus, dan kunt u deze afgeven bij een agentschap van TNT Post. Wanneer de bestelling is voorzien van een TNT 3S code, kunt u de bestelling volgen via de site van TNT Post www.tracktrace.nl en zien wanneer de bestelling op de plaats van bestemming is aangekomen. U kunt op het postagentschap om een 3S nummer vragen. Als wij de retourbestelling hebben verwerkt sturen wij u een e-mail ter bevestiging. Wij betalen u het betaalde bedrag terug en u ontvangt van ons geen vervangend exemplaar. 

Terugstorttermijnen van het aankoopbedrag

Binnen vijf dagen na de verwerkingsdatum van uw annulering of retour bestelling kunt u het betaalde bedrag op uw rekening verwachten. 

Retour buiten de voorwaarden

Indien u een artikel zonder factuur of pakbon terugstuurt, wordt het aankoopbedrag niet op uw rekening terug gestort. Wij adviseren u om bij twijfel contact op te nemen met onze klantenservice.

 

< Terug naar klantenservice