Online schoenen winkel

Beoordelingen van onze klanten

4
Jos bestelde op 01-12-2017:
Beperkt. Geen melding, dat de schoenen verzonden waren, terwijl dat wel was aangekondigd. Toch een kleine beschadiging op een van de dure schoenen, terwijl ik daar van te voren om gevraagd had. Echter laatste paar Floris van Bommel, welke ik toch heb gehouden.
10
Rieky bestelde op 30-11-2017:
Het is allemaal erg goed gegaan. Dag na de bestelling had ik de laarsjes al is huis. Top in deze drukke maand. Fijne Feestdagen.
10
MGC bestelde op 21-11-2017:
Nog niet eerder zo netjes en snel afgehandeld.
10
Karin bestelde op 17-11-2017:
Top service en super snelle levering
10
Femke bestelde op 14-11-2017:
Keurige afhandeling, snelle levering. Top!
8
Marcel bestelde op 03-11-2017:
Prima service snelle levering
10
Suat bestelde op 03-11-2017:
Nog sneller bezorgd dan ik dacht In de toekomst koop ik alleen nog maar hier
8
M. bestelde op 02-11-2017:
De service was perfect. Snelle levering. keurig verpakt. Ik miste alleen een bevestigingsmail na bestelling. Mvg
10
Sieta bestelde op 08-10-2017:
snelle bezorging, Helaas terug moeten sturen om dat mijn dochter de kleur toch niet mooi vond. Direct geld teruggestort gekregen.
9
RM bestelde op 04-10-2017:
Top! snelle levering. Blij met de aankoop!
10
J. bestelde op 21-09-2017:
Prima service, met zorg verpakt en snel geleverd.
10
Manuel bestelde op 18-09-2017:
Vlotte levering!
10
Lieke bestelde op 17-09-2017:
Tevreden over de service!
10
Johanna bestelde op 14-09-2017:
Snel, accuraat en vriendelijk ,vijf sterren
10
E.C. bestelde op 10-09-2017:
Prima service xxxxx
10
Johannes bestelde op 08-09-2017:
Adequaat,exact zoals afgesproken en aangegeven Ook het contact voor de bestelling was prettig, klantgericht
8
Helma bestelde op 08-09-2017:
Goed zeer tevreden.
10
F.W. bestelde op 08-09-2017:
Keurige levering na 1 dag.
8
Elly bestelde op 04-09-2017:
Snelle prima service
10
Jan bestelde op 03-09-2017:
prima.snelle levering
10
Deborah bestelde op 16-08-2017:
Snel geleverd.
10
Anneke bestelde op 10-08-2017:
mooie schoenen , goede merken, ook voor moeilijke voeten. Snelle levering.
10
Marinus bestelde op 07-08-2017:
zeer goed
10
Henk bestelde op 03-08-2017:
uitstekend, goed geregeld conform afspraak
8
Herwig bestelde op 31-07-2017:
ok
10
Eric bestelde op 27-07-2017:
super. Nooit eerder beter gegaan
10
Carina bestelde op 17-07-2017:
Snelle verzending, aantrekkelijke prijzen voor mooie kwaliteits schoenen!
7
Eva bestelde op 10-07-2017:
schoenen zijn snel besteld en in huis. ruilen bleek echter niet mogelijk terwijl er wel een ruilformulier bij de schoenen zat. dat mag wat duidelijker gecommuniceerd worden. wel snel mijn geld terug en nieuwe schoenen besteld!
10
Lieva bestelde op 08-07-2017:
Alles verliep zeer correct. Zaterdag besteld en maandag middag met PostNL geleverd in België! Mephisto slippers zijn zoals ik gedacht had. PRIMA
10
L. bestelde op 07-07-2017:
snelle levering
1
Tonie bestelde op 30-06-2017:
De afhandelingen met het verzenden waren snel, zo ook het terug boeken van betaling . goed en klantvriendelijk. * * * * *
10
Meintje bestelde op 29-06-2017:
Prima!
10
Lidy bestelde op 29-06-2017:
Wederom uitstekend! Alwin
10
Paul bestelde op 29-06-2017:
Supersnelle levering, perfect.
1
Monique bestelde op 25-06-2017:
Prima!
9
M. bestelde op 17-06-2017:
prima: weekend besteld, dinsdag in huis
8
J. bestelde op 12-06-2017:
Beter
10
Piet bestelde op 12-06-2017:
prima service en snelle levering
10
René bestelde op 11-06-2017:
Prima service, grote keus op voorradige schoenen. En daarbij een snelle levering!
10
Jo bestelde op 05-06-2017:
Geweldig . Erg tevreden. Super snelle afhandeling van de bestelling.
10
Ellen bestelde op 04-06-2017:
Prima
10
B bestelde op 01-06-2017:
Wat mij betreft 5 sterren. Superlevering tegen een prima prijs!!
10
Chantal bestelde op 01-06-2017:
Schoenen zijn snel bezorgd!
10
A bestelde op 01-06-2017:
Prima service. Snelle levering.
10
R bestelde op 26-05-2017:
wij waren blij verrast met onze bestelling ,vrijdag besteld en zaterdags ontvangen. hartelijk dank !!!
1
R.K. bestelde op 25-05-2017:
prima service; direct geleverd. Fijne wandelschoen
10
Linda bestelde op 19-05-2017:
Uw bedrijf levert zeer goede service. Ik ben prettig en vakkundig geholpen. Ik ben heel blij met mijn aankoop die ik de volgende dag al in huis had.
10
Hj bestelde op 14-05-2017:
Prima geregeld!
10
Albert bestelde op 07-05-2017:
Prima
7
Yke bestelde op 07-05-2017:
Goed
10
Edith bestelde op 28-04-2017:
top, had de schoenen snel in huis.
10
P bestelde op 28-04-2017:
Prima, ben tevreden!
10
Pedagogisch Bureau bestelde op 24-04-2017:
Prima
10
Joris bestelde op 20-04-2017:
Vlotte service
7
Anja bestelde op 17-04-2017:
Goed, alleen jammer dat als je de bestelling retour zendt bezorgkosten moet betalen
8
Marie-Louise bestelde op 17-04-2017:
prima
10
Cornelis bestelde op 29-03-2017:
Prima. Snel geleverd en niets op de schoenen aan te merken.
10
Betsie bestelde op 29-03-2017:
Prima service
7
Sytske bestelde op 29-03-2017:
prima
9
Eleonora bestelde op 26-03-2017:
Mooie schoenen, scherp geprijsd, snelle levering.
10
Diana bestelde op 22-03-2017:
Snelle, nette levering!
10
J.M. bestelde op 22-03-2017:
Perfect,alles netjes verzorgd en geregeld ook na elefonisch contact.Klasse.
10
Lea bestelde op 21-03-2017:
Perfect!!!!
10
Linda bestelde op 13-03-2017:
snel en adequaat
10
Toos bestelde op 12-03-2017:
Heel tevreden, binnen 2 dagen afgeleverd..*****
10
Moniek bestelde op 06-03-2017:
Ik was op zoek naar een paar specifieke schoenen voor mijn zoon. Ik vond het laatste paar bij onlineschoenenwinkel en nog afgeprijsd ook. Zoon blij en moeder blij. Binnen 2 dagen de bestelling ontvangen.
1
Rob bestelde op 05-03-2017:
prima snelle service
8
M.D. bestelde op 03-03-2017:
Snelle toezending van de bestelde schoenen. Geen ervaring verder met het bedrijf.
10
A. bestelde op 02-03-2017:
ik zocht en vond wat ik wilden heben met een snelle levering Bedankt !! Warme Groetjes uit het mooie Schijndel .
10
Erna bestelde op 28-02-2017:
Prima service
10
Evelien bestelde op 25-02-2017:
Snelle verzending, keurig verpakt en laarsjes waren in het echt nog leuker dan op de foto.
10
MARIAN bestelde op 11-02-2017:
had de bestelde schoenen de volgende dag keurig verpakt al binnen, en ze zijn geweldig. bedankt.
10
Fabian bestelde op 06-02-2017:
mooi en goed passende pantoffels gekocht. goed verpakt en op tijd geleverd. ik ben zeer tevreden.
8
WJ bestelde op 29-01-2017:
Prima
1
Tinie bestelde op 28-01-2017:
goede service zaterdag besteld en dinsdag geleverd prima schoenen tegen een scherpe prijs! Super!!
10
Petra bestelde op 21-01-2017:
op zaterdag besteld en al op dinsdag geleverd, en mooie goed passende schoenen.
10
Simone bestelde op 16-01-2017:
Kwaliteitsproduct tegen een scherpe prijs en snel geleverd.
10
Jelte bestelde op 16-01-2017:
Snelle bezorging, schoenen zoals beschreven. Goed zaken doen zo.
8
Arno bestelde op 14-01-2017:
Goede en snelle levering van mijn bestelling. Jammer genoeg paste de schoen niet op mijn dochter. Retour en terug betaling verliep erg soepel. Geweldig!
7
Wim bestelde op 08-01-2017:
Keurig en correct
10
H.W. bestelde op 07-01-2017:
Snel geleverd, juiste maat en juiste schoenen.
8
Isabella bestelde op 05-01-2017:
Laarsjes van Red Rag besteld. Schoenen van goede kwaliteit tegen een redelijke rijs. Binnen twee dagen bezorgd. Vind ik prima. Erg tevreden. Geen ervaring met retourneren. Vandaar 4 sterren en geen 5.
2
Philine bestelde op 30-12-2016:
Super 👍. Volgende dag al in huis. 5 sterren
8
Petra bestelde op 28-12-2016:
Super! Snelle levering.
10
Miriam bestelde op 27-12-2016:
Prima. Snel bezorgd, mooie schoenen.
9
Antoinette bestelde op 21-12-2016:
Geweldig en ook nog de beste wensen voor 2017
10
Aart bestelde op 20-12-2016:
prima lekker vlot afgeleverd
10
Ella bestelde op 17-12-2016:
Super service. was nog mooi voor de Kerst binnen.
8
Evelien bestelde op 02-12-2016:
Prima geregeld. Schoenen waren er zoals beloofd op de 2e dag. Prima verpakt en bezorgd.
10
Theo bestelde op 30-11-2016:
snelle service
10
Franka bestelde op 29-11-2016:
Uitstekend!
8
Henk bestelde op 24-11-2016:
Is allemaal heel goed gegaan houden zo
1
N. bestelde op 22-11-2016:
goed, de bestelling kwam snel.
1
Bianca bestelde op 15-11-2016:
Supersnel, betrouwbaar, echt heel erg goed!
10
T. bestelde op 14-11-2016:
Snel geleverd, snel retourbetaling terug!
10
Frank bestelde op 11-11-2016:
Alles is vlot en correct afgehandeld, zoals het hoort. Mijn dank.
10
Trudi bestelde op 10-11-2016:
*****
10
Selma bestelde op 10-11-2016:
Uitstekend
10
Ans bestelde op 07-11-2016:
goed
10
P.h. bestelde op 02-11-2016:
zeer goed
10
Claudia bestelde op 01-11-2016:
Ik ben super tevreden! Idd de volgende dag de bestelling in huis. Helaas waren de schoenen een maat te klein voor onze zoon en was er geen maat groter meer. Binnen 1 dag na retourzending had ik het bedrag al teruggestort gekregen. Keurig! Kan ik dus zeker aanraden!
8
Jeroen bestelde op 30-10-2016:
Prima en snelle levering, jammer dat de prijs van mijn bestelling net 5 cent te laag was voor gratis verzending.
10
Ignacio bestelde op 26-10-2016:
snel geleverd, product zoals het eruit zag op site
10
Robert bestelde op 24-10-2016:
Prima service en snelle levering TOP!
10
Alwin bestelde op 20-10-2016:
uitstekend Alwin Bekhuis
9
Nastasja bestelde op 10-10-2016:
Niks op aan te merken, 👍🏻
10
Margot bestelde op 10-10-2016:
Schoenen zijn heel snel en keurig verpakt geleverd. Helaas dacht ik dat het "Shabbies" vab Fred de la Bretoniere betrof maar het was een ander merk en heb ze daarom weer terug gestuurd.
10
Jouke bestelde op 08-10-2016:
Top
10
Pascale bestelde op 02-10-2016:
Leuk dat je je pakje snel krijgt, het was er al zelfs voor de mail ;-)
10
L. bestelde op 27-09-2016:
Vlot en netjes.
10
Jolanda bestelde op 24-09-2016:
Snelle levering. Prima.
10
Bernadette bestelde op 16-09-2016:
goede service, makkelijk te bestellen, snelle levering
1
A.C. bestelde op 13-09-2016:
Prima service, snelle levering.
10
Astrid bestelde op 10-09-2016:
zeer snelle levering
10
Liesbeth bestelde op 05-09-2016:
Bestelling de volgende dag in huis. Super
10
Sandra bestelde op 26-08-2016:
Alles zoals beloofd gegaan, Dank u voor de super service
10
Tosca bestelde op 19-08-2016:
Superrr!!!!!
8
John bestelde op 17-08-2016:
Niet verkeerd maar kan beter. De periode tussen bestellen en leveren duurt nog te lang. Concurrerende bedrijven leveren al een dag na bestelling.
10
Betty bestelde op 16-08-2016:
Snelle service. Dag na bestelling al in huis.
10
Ilonka bestelde op 12-08-2016:
Zeer goed!
10
Paula bestelde op 10-08-2016:
Goede service! Snelle levering. Goede prijs.
10
M. bestelde op 10-08-2016:
Prima
10
Thea bestelde op 09-08-2016:
Correcte, snelle levering. What you see is what you get.
10
Joke bestelde op 05-08-2016:
Helemaal Toppie
10
Rini bestelde op 31-07-2016:
Snelle levering
10
Gea bestelde op 31-07-2016:
goed en snel zoals afgesproken
10
T bestelde op 20-07-2016:
Snelle levering
10
Marielle bestelde op 09-07-2016:
Supersnelle levering heerlijke schoenen!
10
Mounia bestelde op 07-07-2016:
heeel tevreden
10
Frans bestelde op 29-06-2016:
Prima. Helaas viel de schoen groot uit, maar aankoopsom werd snel geretourneerd.
10
Arlette bestelde op 24-06-2016:
Ik ben zeer tevreden van de snelle en correcte afhandeling, hartelijk dank
10
K m bestelde op 24-06-2016:
goed en snel
8
Piet bestelde op 17-06-2016:
zeer goed en snelle levering
10
Y bestelde op 14-06-2016:
In een woord "SUPER"!
8
A bestelde op 14-06-2016:
****
7
K m bestelde op 09-06-2016:
goede en snelle service.alleen jammer dat terug sturen voor eigen kosten is.verders helemaal goed
10
Anneke bestelde op 09-06-2016:
Hele snelle levering ik ben zeer tevreden.
10
Louise bestelde op 09-06-2016:
My order arrived on time and in excellent condition. I will be happy to use this supplier again.
10
Gerry bestelde op 07-06-2016:
Bedankt voor snelle en correcte levering !!!!!!!
10
M bestelde op 05-06-2016:
Bestelling van Zondag reeds Dinsdag ontvangen! Ben zeer tevreden over deze snelle afhandeling. Vr. gr. M. te W.
10
Conny bestelde op 30-05-2016:
Prima service snelle levering ben helemaal tevreden . Gr Conny
10
G. bestelde op 29-05-2016:
snelle bezorging. perfecte schoenen 10
10
Ilonka bestelde op 29-05-2016:
Snelle service! Helaas waren de schoenen te klein. De retour betaling was super snel.
10
J. bestelde op 28-05-2016:
Snel in huis! Mooi degelijk product , namelijk slippers van Rider met speciaal voetbed met een soort kussentjes voor mijn zoon. Hij is er dolgelukkig mee.
10
Sjoerd bestelde op 28-05-2016:
Vlotte en uiterst vriendelijke service. Schoenen supersnel opgestuurd. Helemaal top!
10
OAW bestelde op 14-05-2016:
Goede sevice goede schoenen en natuurlijk snelle levering
10
Felicia bestelde op 14-05-2016:
De producten werden snel geleverd. De retourzendingen is netjes afgehandeld en het bedrag snel teruggestort. Zeer tevreden dus!
8
Harmien bestelde op 11-05-2016:
alles prima gegaan, levering op tijd, product naar verwachting!
9
Kirsten bestelde op 11-05-2016:
Snel en het product is zoals verwacht.
9
Alice bestelde op 10-05-2016:
Uitstekend!
10
Anja bestelde op 10-05-2016:
Perfect!
8
Renate bestelde op 05-05-2016:
Goede service, alleen jammer als je iets terug stuurt, moet je verzendkosten betalen, helaas geen antwoordnummer.
10
E. bestelde op 04-05-2016:
Goed en snel
8
T. bestelde op 03-05-2016:
Daar is niets mis mee. Ik heb de schoenen keurig op tijd ontvangen.
10
Alwin bestelde op 28-04-2016:
Prima!
10
Johan bestelde op 26-04-2016:
Nog net 1 paar in maat 42 van mijn merk mephisto aanwezig en ook nog leuk afgeprijsd en snel geleverd, dank U.
7
Lydia bestelde op 19-04-2016:
Goede service. Duidelijke communicatie
9
Helen bestelde op 13-04-2016:
Leuke schoenen voor een leuke prijs en snel geleverd!
6
Gerty bestelde op 06-04-2016:
Prima service Jammer dat de laarzen een kleurverschil hebben
1
A.J. bestelde op 04-04-2016:
Super!!!
7
Ronald bestelde op 03-04-2016:
prima service, snelle levering
8
Esther bestelde op 03-04-2016:
Prima, snelle levering.
8
M. bestelde op 02-04-2016:
Snelle levering. Mooie schoenen. Dus tevreden!
10
Anniek bestelde op 27-03-2016:
Heel goed, adequate afwikkeling en snelle levering.
8
Erna bestelde op 08-03-2016:
Goed en fijn dat ik ze bij jullie nog kon bestellen👍🏼
8
M bestelde op 06-03-2016:
Prima service, Laarzen waren later geleverd dan afgesproken maar kreeg wel een mailtje met de mededeling dat er iets fout was gegaan en dat ze de volgende dag geleverd zouden worden. En dit is ook gebeurd.
10
Marian bestelde op 03-03-2016:
goed
10
Betty bestelde op 12-02-2016:
Prima, snelle levering keurig verpakt.
10
Reinier bestelde op 06-02-2016:
OnlineSchoenenWinkel bleek net die Panama Jacks te hebben die ik zocht voor een onwaarschijnlijk aardige prijs. Om de site en service te testen heb ik helaas maar 1 paar besteld. Al een dag later bleek en de site site betrouwbaar en de schoenen echt. Om een minpuntje te noemen: ik wilde nog een paar paar van die Panama Jacks voor die ongelooflijke scherpe prijs, maar dat bleek een vergeefse wens. De schoenen zijn in mijn maat niet meer verkrijgbaar. Ik kan anderen zeker aanraden hier schoenen te kopen. Echte site met echte merkschoenen tegen een scherpe prijs snel geleverd.
9
Jm bestelde op 03-02-2016:
Prima service. Na de bestelling, ontving ik mijn schoenen de volgende dag.
10
T bestelde op 23-01-2016:
Prima afgehandeld, snelle levering.
10
Arie bestelde op 15-01-2016:
zeer goed en snel zonder problemen, en scherpe prijzen.
10
Linda bestelde op 09-01-2016:
Prima service zending snel binnen en retouren worden netjes binnen 5 dagen teruggestort.
10
Paniek bestelde op 09-01-2016:
jammer van dubbele verzendkosten bij retourneren
9
Paniek bestelde op 07-01-2016:
Prima,
8
Bas bestelde op 29-12-2015:
Snelle afhandeling.
8
William bestelde op 28-12-2015:
snelle service
1
Agnes bestelde op 23-12-2015:
prima service! 23 december bestelling geplaatst om 17.15 uur. Kreeg binnen 10 minuten bericht dat het pakketje verstuurd was. Pakketje kwam op 24 december ingepakt binnen! Super leuk!
10
Corry bestelde op 14-12-2015:
Prima service.
1
C bestelde op 02-12-2015:
Geweldig, pantoffels zitten prima, draag ze elke dag.
10
Bo bestelde op 02-12-2015:
Binnen 1 dag thuis. Super!
10
Annette bestelde op 27-11-2015:
Volgende dag bestelling al in huis, helemaal super!
10
Fennie bestelde op 25-11-2015:
Prima. De schoenen waren perfect!! Volgende dag al in huis. Snelle zending dus! 5 sterren
10
Marga bestelde op 23-11-2015:
Prima service, snelle levering
10
Marijke bestelde op 13-11-2015:
Prima geregeld
1
Anja bestelde op 13-11-2015:
Een geweldige service, met een snelle afhandeling.
10
CA bestelde op 10-11-2015:
Heel goed.
10
Lia bestelde op 03-11-2015:
Prima!
3
Ad bestelde op 31-10-2015:
Prima verzorgd; alleen jammer dat de bestelling pas op dinsdag geleverd werd, terwijl op de site maandag als afleverdag genoemd werd. Verder was alles dik in orde!
10
Eric bestelde op 30-10-2015:
helemaal top
8
Debbie bestelde op 17-10-2015:
Uitstekend. Snelle service
10
Jacqueline bestelde op 08-10-2015:
Prima service; snelle levering en vlotte terugbetaling na retournering slippers.
10
J. bestelde op 07-10-2015:
Prima en snelle service
10
M. bestelde op 07-10-2015:
Goede schoen voor goede prijs. Zeer snel verzonden.
8
Carienke bestelde op 07-10-2015:
Snel geleverd, netjes verpakt, geen problemen ondervonden met een retour
7
Funda bestelde op 02-10-2015:
Het bezorgen en het email verkeer daarover was keurig en vlot.
10
WD bestelde op 26-09-2015:
Snel en goed!
10
Inge bestelde op 23-09-2015:
Woensdagmiddag schoenen besteld en de dag erna al in huis! Snelle en nette verzending.
10
Manita bestelde op 17-09-2015:
Snel geleverd.
10
Hans bestelde op 16-09-2015:
Prima service, snelle levering, goed product.
10
Stanka bestelde op 07-09-2015:
Snelle levering, goede service!
10
Netty bestelde op 01-09-2015:
Prima. De informatie over de schoenen is goed. Zeker omdat bij bepaalde merken de wijdte/breedte maat is vermeld. Verder is de verzending razendsnel
10
A.W bestelde op 25-08-2015:
Kan niet anders zeggen dan dat het prima afgehandeld is. Spullen komen correct aan en op tijd. Voor herhaling vatbaar.
10
M. bestelde op 24-08-2015:
Prima, snel bezorgd.
10
Marion bestelde op 23-08-2015:
duidelijke website, product goed verpakt ontvangen binnen 24 uur! Tot de volgende bestelling!
6
K bestelde op 13-08-2015:
Goede service, snelle bezorging.
10
Eric bestelde op 10-08-2015:
helemaal super
10
Roely bestelde op 09-08-2015:
keurig afgeleverd
10
Bart bestelde op 19-07-2015:
nette snelle bezorging
10
Petra bestelde op 15-07-2015:
Zeer vriendelijk en de bestelling meteen de volgende dag binnen. Ook de afhandeling is prima!
9
Thomas bestelde op 13-07-2015:
Snel volgens afspraak geleverd
10
Annelies bestelde op 13-07-2015:
Snelle levering
10
Rita bestelde op 19-06-2015:
Top service. Teva slippers besteld op de site echter stond foutieve foto. Men belt me op om dit door te geven en bied de mogelijkheid tot veranderen of annuleren. Dag na bestelling de slipperd in huis!!!! Top
10
Jan bestelde op 19-06-2015:
correct - zoals U had gemeld - de dag na de bestelling afgeleverd.
10
CHM bestelde op 15-06-2015:
Prima,
10
Fenny bestelde op 12-06-2015:
Perfecte service. Snelle levering
10
Sandra bestelde op 04-06-2015:
Prima. Binnen een paar dgn bestelling al in huis.
9
Joke bestelde op 27-05-2015:
De service is heel goed, er is niets op aan te merken! Ik hoop dat de geld terug gaven net zo goed is. Dan is u service perfect! m.v.g. Joke
8
Janny bestelde op 26-05-2015:
Goede kleur, goede pasvorm, prima service.
8
Lennard bestelde op 23-05-2015:
Snelle en goede service, had m'n bestelling de volgende dag al binnen.
10
Irmgard bestelde op 22-05-2015:
Goed verpakt & snel verzonden. Schoenen zijn retour gegaan. Snel een refund ontvangen.
10
Steffie bestelde op 21-05-2015:
Zeer snelle levering en duidelijke informatie per mail
10
Melinda bestelde op 20-05-2015:
Snelle levering en goede prijs. Dus hartstikke tevreden!
10
H bestelde op 16-05-2015:
prima tevreden
10
Lenie bestelde op 13-05-2015:
prima! snel, goed verpakt.
10
Wilhelmina bestelde op 12-05-2015:
Volgende dag in huis ,meer kan je niet wensen..
8
P. bestelde op 07-05-2015:
Super Snel en correct !
7
M bestelde op 05-05-2015:
Verzending keurig en snel.
8
Freddy bestelde op 30-04-2015:
Prima service. Snelle levering en reactie.
10
Gitta bestelde op 30-04-2015:
Snelle levering en er wordt goed op e-mail gereageerd
10
Kitty bestelde op 28-04-2015:
Overzichtelijke website, snelle levering. Prima in orde. Klant uit Oldenzaal.
10
Eggie bestelde op 29-03-2015:
Mooie, overzichtelijke website. Snelle reactie. Prima service!
10
A bestelde op 18-03-2015:
Snel en zonder problemen!
9
Iwona bestelde op 17-03-2015:
Correct
10
Annie bestelde op 08-03-2015:
Alles is heel erg naar wens gegaan!!
8
Maureen bestelde op 03-03-2015:
prima
8
Jojanneke bestelde op 02-03-2015:
Zeer snelle service, super!
10
Yja bestelde op 28-02-2015:
Echt heel goed en zeer vriendelijk,
10
M bestelde op 04-02-2015:
Zeer goede en vlotte service.
10
Danielle bestelde op 02-02-2015:
Hele goede service!
10
Caroline bestelde op 30-01-2015:
Prima service. Schoenen waren er de volgende dag al.
10
A.G. bestelde op 28-01-2015:
Prima schoenen met snelle service voor een betaalbare prijs.
6
Ellen bestelde op 09-01-2015:
Schoenen met 2 werkdagen thuis. Alleen jammer dat ik voor schoenen van €49,95 toch verzendkosten moest betalen.
10
Josefien bestelde op 09-01-2015:
Snel en helemaal in orde!
10
Adrie bestelde op 05-01-2015:
Priema en snel . netjes verpakt .Ben er blij mee
10
Shirley bestelde op 04-01-2015:
Supergoede service! Ik had mijn schoenen binnen twee dagen thuis:-)
10
Saskia bestelde op 03-01-2015:
Goed en overzichtelijke webwinkel met een goede en snelle levering.
10
Martin bestelde op 02-01-2015:
Prima winkel, snelle en probleemloze afhandeling en verzending en zeer goede prijs.
10
Anita bestelde op 12-12-2014:
Ik ben zeer tevreden over de nette en supersnelle levering van mijn bestelling. Dankjewel
10
Linda bestelde op 11-12-2014:
Levering ging zeer snel! Erg tevreden!
10
Marije bestelde op 08-12-2014:
Super snel!
10
Chantal bestelde op 03-12-2014:
Perfect!
10
Judith bestelde op 29-11-2014:
Uitstekend !
8
Pauline bestelde op 27-11-2014:
snelle verzending!
10
Kitty bestelde op 20-11-2014:
Erg goed: snelle verzending!
9
Jan bestelde op 19-11-2014:
prima
10
Dicky bestelde op 19-11-2014:
Geweldig, zeer snel, mooi en goed verpakt. Gewoon GEWELDIG !!!!
10
Bas bestelde op 27-10-2014:
prachtige schoenen en razendsnel geleverd!
10
Tanja bestelde op 26-10-2014:
Snel geleverd en goede telefonische hulp!
10
Jannie bestelde op 24-10-2014:
Hele goede service. Mijn bestelling retour verzonden,,te klein,en binnen een week mijn geld teruggestort gekregen. Top!!!!!! *****
10
N bestelde op 23-10-2014:
Heel goed, snelle levering binnen 2 dagen!
10
Heike bestelde op 18-10-2014:
Bestellen, betalen en binnen 2 dagen thuisgestuurd! Kortom: super!
10
Anjes bestelde op 15-10-2014:
Goede en super snelle levering. Top.
10
Alexandra bestelde op 14-10-2014:
Supersnelle bezorging!! Netjes verpakt Dik tevreden!
8
Mia bestelde op 03-10-2014:
correct
10
Willem bestelde op 01-10-2014:
De service van Zonnenberg hebben wij als uitstekend ervaren.
10
Jan bestelde op 29-09-2014:
Prima verzorgt en netjes verpakt ook nog snel geleverd. Ik ben dik tevreden.
10
J.M.A. bestelde op 27-09-2014:
prima
7
Ursula bestelde op 26-09-2014:
Snelle levering, duidelijke en snelle terugkoppeling.
10
J bestelde op 20-09-2014:
Snelle levering,keurig verpakt. Betrouwbaar adres!
8
Johnny bestelde op 20-09-2014:
prima service
10
Tamara bestelde op 20-09-2014:
Goed, vlug binnen de schoenen.
10
Inge bestelde op 15-09-2014:
Snelle levering!
10
Johan bestelde op 10-09-2014:
Goed en snel.
10
Dea bestelde op 06-09-2014:
Super en snel verzonden
8
Erik bestelde op 05-09-2014:
Prima, en een snelle levering.
7
H. bestelde op 05-09-2014:
goed en snel
8
Geke bestelde op 05-09-2014:
Hele snelle levering, een prima service!
10
D. bestelde op 04-09-2014:
Heel goed. Ik ben er tevreden mee. Dat jullie nog een paar Mephisto schoenen hadden, heb ik geluk gehad. Daar ben ik heel blij mee. Die schoenen lopen heel prettig. En dat jullie het zo snel voor me gestuurd hebben, mijn hartelijk dank.5
10
Annemiek bestelde op 03-09-2014:
Snel geleverd! Prima!
10
M.A.P. bestelde op 01-09-2014:
wederom snelle service, fijne site en fijn verpakkingsmateriaal: geen veel te grote dozen, ed.
10
Maaike bestelde op 30-08-2014:
Snelle service en leuk dat er ook een mooie tas bij zat!
8
AM bestelde op 29-08-2014:
Snelle bezorging. Goed te volgen.
10
M.A.P. bestelde op 28-08-2014:
Ik ben onder de indruk, hoe snel de bestelling wordt verwerkt en verstuurd met een normale verpakking ipv gigantisch dozen. Chapeau!!!
9
Lucinda bestelde op 27-08-2014:
Super! Zelfs naar België verzenden duurde maar 1 dag!
10
B. bestelde op 26-08-2014:
Snel geleverd, pakketje goed traceerbaar. Prima produkt.
10
Benthe bestelde op 25-08-2014:
Snelle levering. Laarzen van hoge kwaliteit.
10
Paulien bestelde op 24-08-2014:
snelle bezorging
10
Y.P.M. bestelde op 23-08-2014:
Goede, nette en snelle service, dik tevreden. Voor nu en nog eens !!!!
8
Jessica bestelde op 18-08-2014:
De ontvangstbevestiging kreeg ik in mijn ongewenste mail. Omdat ik altijd op de iPad werk zag ik de mail niet. Toen ik belde werd ik keurig en beleefd geholpen. De schoenen werden ook prima op tijd bezorgd. Dank!!
8
Desiree bestelde op 17-08-2014:
Ik ben dik tevreden over jullie service, prima.
8
Wouter bestelde op 15-08-2014:
Voldoet aan de verwachtingen. Snelle levering.
10
Hans bestelde op 14-08-2014:
En 1 woord SUPER !!!
8
Andrea bestelde op 10-08-2014:
Zeer snelle levering nadat ik had besteld. Schoenen zien er echt fantastisch uit. Precies zoals in de adv. Kom zeker nog eens een kijkje nemen. Gr, A. Koelmans.
9
Koen bestelde op 03-08-2014:
Goeie kwaliteit prijs vergelijking. Snelle verzendig!
9
M.C.G. bestelde op 03-08-2014:
Prima
8
Truus bestelde op 27-07-2014:
snelle en goed verzorgde bestelling niks mis mee
10
G.A.P.M. bestelde op 25-07-2014:
Uitstekende service, ik had de bestelde schoenen de volgende dag reeds in huis.
9
Joke bestelde op 24-07-2014:
Prima service de volgende dag al werden de schoenen bezorgd. Bedankt
10
Maurena bestelde op 17-07-2014:
Snelle en goede service
10
H bestelde op 15-07-2014:
prima!
10
Ans bestelde op 15-07-2014:
Uitstekend ,dikke10
10
Mieke bestelde op 08-07-2014:
Prima, alles is goed gegaan, ben erg bli met mijn laarzen
10
B bestelde op 06-07-2014:
Prima service en zeer snelle verzending! Bedankt...
10
Inge bestelde op 04-07-2014:
Na 1 dag al binnen! Geweldige en snelle service. Bedankt!
10
Annemiek bestelde op 03-07-2014:
Prima, snelle verzending, goede info per telefoon.
10
Desiree bestelde op 30-06-2014:
uw service is fantastisch! schoenen voldoen aan mijn verwachtingen.uw onlineschoenenwinkel is zeker aan te raden.
10
S bestelde op 29-06-2014:
Schoenen waren vlot bezorgd.
10
Dieuwke bestelde op 26-06-2014:
Schoenen waren snel verzonden, maar ik was niet tevreden met de kleur. Het was geen probleem ze te retourneren en heb snel het geld teruggestort gekregen. Bedankt!
10
Tjitske bestelde op 26-06-2014:
top
7
Chantal bestelde op 23-06-2014:
Vlot en super snelle service.
10
Lizanne bestelde op 22-06-2014:
Goede prijs en super snelle service. Ik ben tevreden!
8
J bestelde op 22-06-2014:
Prima service, goede prijzen
10
Lucy bestelde op 19-06-2014:
snel geleverd. Jammer, net te klein, stuur ze morgen terug
9
Myrthe bestelde op 18-06-2014:
Prima service, alleen beetje tegenstrijdig. Op de website stond dat ik de bestelling binnen 3 werkdagen zou krijgen. Ik had iets besteld en toen kreeg ik een mail dat het binnen 5 werkdagen binnen zou komen. Uiteindelijk kreeg ik het wel binnen 3 werkdagen, maar ik had liever gezien dat beide getallen hetzelfde waren. Verder prima geleverd, niks kapot, niks aan te merken.
10
Elly bestelde op 17-06-2014:
Prima service! Snelle verzending!
10
Gea bestelde op 13-06-2014:
prima service, snelle levering!
10
Thomas bestelde op 13-06-2014:
Is oke goed verzorgd.
10
E bestelde op 12-06-2014:
Prima en snelle service!
10
Ingrid bestelde op 11-06-2014:
Heel goed en snel Een aanrader kom zeker weer terug
10
Edith bestelde op 11-06-2014:
Nog sneller dan ik had verwacht!
9
Annet bestelde op 09-06-2014:
Goed
10
Natascha bestelde op 07-06-2014:
Prima! Adidas besteld voor onze zoon, goede prijs en snel geleverd.
8
K bestelde op 05-06-2014:
Rehab schoenen in de aanbieding gekocht. Ze waren iets donkerder dan op de foto, maar nog steeds mooi. Levering was zoals aangegeven. Keurig
10
D. bestelde op 02-06-2014:
Duidelijke en overzichtelijke Web-shop. 2 juni Helix pantoffels besteld, 3 juni reeds ter levering aangeboden. (Helix is in vrijwel geen schoenenwinkel meer te vinden)Prima verhoogde hak, dus voor mij goede ondersteuning. De vorige Helix worden na vele jaren verder versleten op de camping.
7
Marja bestelde op 02-06-2014:
De service is prima, helaas voor mij niet de goede slippers. Maar een zeer correcte afhandeling van de retour gezonden slippers en het terugstorten van het geld.
8
Ixidia bestelde op 31-05-2014:
Ik was dik tevreden. De schoenen dat ik besteld was te klein. Graag wil ik op de hoogte blijven als maat 38/39 binnen zijn
10
Thijs bestelde op 30-05-2014:
vrijdagavond besteld. Maandag het bestelde in huis. Geheel komt goed verzorgd over. Aanrader wat mij betreft.
10
J bestelde op 30-05-2014:
Uitstekend
10
Nienke bestelde op 30-05-2014:
Top!
10
Marja bestelde op 29-05-2014:
5sterren
10
J. bestelde op 29-05-2014:
Snelle service. Schoenen waren goed verpakt en onbeschadigd aangekomen
10
Manolito bestelde op 29-05-2014:
Prima service! Supersnelle levertijd!
7
Magtilda bestelde op 27-05-2014:
Dat kan ik pas met een week zeggen, de schoenen zijn naar mij, in Griekenland, onderweg. Ze waren snel bij mijn vriendin. Dank daarvoor!
10
Loes bestelde op 27-05-2014:
De service was top! Pakket op tijd gearriveerd en schoenen in geode staat. Ik had een speciale verzenddatum verzocht en daar heeft de firma zich aan gehouden, dus alle lof.
10
Herma bestelde op 26-05-2014:
goede service, snelle levering van goede schoenen. Mijn kinderen hebben altijd trackstyle schoenen. Deze zijn makkelijk te vinden en te bestellen. Past altijd.
10
Lenie bestelde op 26-05-2014:
Uitstekend!
10
Irma bestelde op 26-05-2014:
prima snelle service!
8
Pascal bestelde op 25-05-2014:
Hartstikke goed. Het artikel moest geruild worden, waar maar een paar dagen overheen gingen. Personeel in de winkel was aan de telefoon erg vriendelijk en behulpzaam. Een klein puntje: ik vond het jammer dat ik het artikel niet kosteloos kon retourneren.
10
C.W. bestelde op 24-05-2014:
prima service
10
Jolanda bestelde op 23-05-2014:
Goede duidelijkheid website en snelle levering
10
GS1 Nederland bestelde op 21-05-2014:
Top service. Via de leverancier in Frankrijk mijn schoenen toch snel kunnen leveren!!
10
Hetty bestelde op 21-05-2014:
prima. snelle bezorging
8
Imke bestelde op 19-05-2014:
Snel contact bij vragen. Één tip: zorg dat je in de bestelmodule ook kan aanvinken dat je het pakket zelf kan afhalen bij een afhaalpunt. Nu staan ze voor een dichte deur als mensen gewoon fulltime werken en duurt het erg lang voordat je je pakket hebt.
10
M. bestelde op 18-05-2014:
Snelle levering, prima mailcontact!
10
Jolanda bestelde op 17-05-2014:
verzending keurig geregeld, schoenen goed
10
Fm bestelde op 17-05-2014:
Heel goed!
9
Noud bestelde op 15-05-2014:
Prima.
10
Cathie bestelde op 12-05-2014:
Uitstekend! Na een kleine beschadiging kwam er onmiddellijk een zeer coulante en klantvriendelijke oplossing.
8
Jeanine bestelde op 12-05-2014:
alles oké
10
M. bestelde op 11-05-2014:
Snelle service.
10
Luc bestelde op 11-05-2014:
Prima verzorgd, zeker voor herhaling vatbaar Bedankt voor de sevice Groetjes van Luc
10
Eric bestelde op 08-05-2014:
Helemaal prima
8
Astrid bestelde op 06-05-2014:
Zou misschien de verpakking anders kunnen zodat het artikel makkelijker terug te sturen. Dus om de schoenendoos een andere doos bv.
10
Annette bestelde op 05-05-2014:
Super!!! echt top...
10
Marjolein bestelde op 04-05-2014:
snelle levering en schoenen zijn perfect!
8
Paul bestelde op 04-05-2014:
Snelle service en een goed assortiment
10
Rodica bestelde op 28-04-2014:
snel,super service!
10
Fatima bestelde op 27-04-2014:
snelle en goede service
10
Pauline bestelde op 25-04-2014:
Snelle levering en afspraken worden erg goed nagekomen, ik ben zeer tevreden!
10
Marleen bestelde op 24-04-2014:
uitstekend!
9
Maayke bestelde op 23-04-2014:
Super service! Zeer snelle levering en behulpzaam aan de telefoon
10
Yvonne bestelde op 22-04-2014:
Een supergoede service. Mijn eerste bestelling ging niet helemaal goed dus ik had een mail verstuurd hierover. Ik kreeg direct antwoord, daarna een juiste bestelling geplaatst en de andere dag al geleverd gekregen. Supersnel en ik ga zeker nog een keer bestellen.
8
Eveline bestelde op 19-04-2014:
Prima, behoudens de 2x verzendkosten (de slippers pasten niet goed, jammer).
10
Kim bestelde op 16-04-2014:
Prima! Zeer snel het gewenste product in huis!
8
M bestelde op 11-04-2014:
Goede en snelle levering
10
Rob bestelde op 09-04-2014:
goed en netjes complimenten
10
Yvonne bestelde op 08-04-2014:
Goed
10
Mirjam bestelde op 07-04-2014:
Uitstekend en zeer snel
10
Ans bestelde op 07-04-2014:
goed, snel en netjes bezorgt.
9
Ozgur bestelde op 06-04-2014:
Prima! Snel en accuraat.
10
B bestelde op 05-04-2014:
BestellIng is helemaal correct uitgevoerd. Ik heb van de sandalen veel plezier Groeten, B. Verzijl
9
Marijke bestelde op 03-04-2014:
Heel goed,ik heb geen klachten. Marijke Saedt
8
SANDRA bestelde op 03-04-2014:
Heel snel en keurig.
10
Hub bestelde op 02-04-2014:
betrouwbaar en op tijd geleverd voor herhaling vatbaar
10
Pauline bestelde op 02-04-2014:
Prima service. Als je vragen hebt over de website en belt wordt je ook snel geholpen.
9
Ellen bestelde op 01-04-2014:
De service was perfect!!! Snelle levering Groetjes E Janssen
10
B bestelde op 30-03-2014:
snelle en probleemloze afwerking van de bestelling
10
Ronald bestelde op 28-03-2014:
Super tevreden. Zeer snelle levering en een prima prijs. Dit was wel een voor mij bekende schoen waarvan ik zeker wist welke maat mij goed zou passen.
8
Bonny bestelde op 26-03-2014:
prima. Snelle levering. Prima site. Goede schoenen.
10
Sonja bestelde op 25-03-2014:
Top!!! Snelle levering, duidelijke website....kom zeker weer bij jullie kopen
10
Ad bestelde op 24-03-2014:
Helemaal goed!! Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.
10
Joost bestelde op 21-03-2014:
Duidelijke en eerlijke communicatie. Fijne afhandeling!
10
Miranda bestelde op 20-03-2014:
Supersnelle levering, de volgende dag al bezorgd!
10
Lenie bestelde op 17-03-2014:
Perfect. Is erg snel geleverd. Goede verpakking.
10
Herman bestelde op 17-03-2014:
Goed, zoals het hoort.
10
Michelle bestelde op 13-03-2014:
Snelle levering, super!
8
Petronella bestelde op 12-03-2014:
Prima service
10
Manon bestelde op 09-03-2014:
Perfecte service, zeer tevreden. Goede snelle site ook. Zeer tevreden.
10
Hermien bestelde op 08-03-2014:
Geweldige service , binnen twee dagen de schoenen keurig verpakt in huis!
10
Ineke bestelde op 08-03-2014:
Grandioos Supersnel bezorgt en niet duur Dank u wel
8
Debora bestelde op 04-03-2014:
Service is prima. Jammer dat bij retourneren je dit dient te betalen doordat er geen antwoordnummer aanwezig is.
10
Lieke bestelde op 02-03-2014:
Goede service en snel in huis.
10
Ella bestelde op 26-02-2014:
Alles is correct en volgens afspraak afgewikkeld. Keurig binnen de tijd. En het belangrijkste: de schoenen zitten heerlijk en zien er leuk uit!
10
Eric bestelde op 25-02-2014:
super. kunnen anderen nog van leren
10
Danielle bestelde op 21-02-2014:
Zeer persoonlijk behandeld! Zeker voor herhaling vatbaar!!
10
Agnes bestelde op 20-02-2014:
ik ben tevreden. vooral de snelle levering. gr. agnes
9
Sylvia bestelde op 17-02-2014:
Supersnelle levering, helaas het verkeerde artikel maar kreeg 's avonds per omgaande reactie op mail dat het goede paar de volgende dag verstuurd xou worden. Verzendkosten voor retour werden keurig vergoed. Zeker voor herhaling vatbaar.
10
Joke bestelde op 13-02-2014:
Super, goed verpakt, zeer vlot geleverd, voldeed geheel aan mijn wens.
7
CA bestelde op 11-02-2014:
Maatvoering van de door mij bestelde pantoffels zou misschien wat beter kunnen. Deze waren heel mooi maar te smal. Overigens is de site prima
10
Gerda bestelde op 09-02-2014:
Helemaal goed
10
W bestelde op 06-02-2014:
ik vin tof jonge
10
Piet bestelde op 04-02-2014:
Een goede service
10
Yolande bestelde op 30-01-2014:
Uitstekende service. Snelle levering. Overzichtelijke website. Retourzending/vragen worden zeer correct afgehandeld.
10
M bestelde op 29-01-2014:
Precies de producten die ik zocht, scherpe prijs en afspraken worden nagekomen. Prima! Anoniem
9
W. bestelde op 26-01-2014:
Prima service, ondanks dat bij inpakken bleek dat het artikel niet aan jullie eisen voldeed. Geld snel teruggeboekt.
10
Irene bestelde op 25-01-2014:
Snel en netjes geleverd. Goede prijzen.
10
H bestelde op 25-01-2014:
Prima, het product is snel afgeleverd waardoor ik zeer tevreden ben.
10
Elvira bestelde op 12-01-2014:
Snelle goed service!!
10
Lynn bestelde op 09-01-2014:
Via Google jullie gevonden, wist namelijk precies wat ik wilde hebben. Verzendkosten niet heel duur.. Snelle verzending. Top!!
9
Corry bestelde op 07-01-2014:
Ik ben heel positief en tevreden over jullie service. Top!!!
10
Monique bestelde op 07-01-2014:
Ontzettend snelle verzending, keurig verpakt, kortom: Super! Mvg. Monique van Leeuwen
10
I.W.J.M. bestelde op 07-01-2014:
erg goed. ik kreeg mijn schoenen al de volgende dag thuis bezorgd waar voor mijn hartelijke dank
10
Y. bestelde op 07-01-2014:
supergoed en supersnel!
10
J.F. bestelde op 06-01-2014:
Uitstekende webshop en zeer snelle levering. Tegen een concurerende prijs. Ik ben zeer tevreden over uw service. Ik zal zeker weer een bestelling bij u doen als dat weer nodig mocht zijn.
10
R bestelde op 03-01-2014:
Heel goede service en klantvriendelijk aan de telefoon. Het bedrag werd direct teruggestort toen de schoenen terug waren gestuurd!
10
Astrid bestelde op 30-12-2013:
goed, Ik had de laarzen al de volgende dag in huis, super
8
Silvia bestelde op 29-12-2013:
Makkelijke site, snelle levering . Helemaal top
7
Vera bestelde op 28-12-2013:
De schoenen waren snel bezorgd, maar ik heb geen bevestigingsmail grkregen, waardoor ik niet wist of dembestelling was geslaagd tot de schoenen arriveerden
10
Paul bestelde op 27-12-2013:
Beste Mijnheer of Mevrouw, Ik ben zeer tevreden over de snelle en goede levering,mijn dank hier voor. Mvg.Paul Zuthof.
10
Y.b.j. bestelde op 26-12-2013:
Nou bestel maar bij deze online winkel, zeer correcte behandeling ook na telefonisch contact"als de klant zoals ik een foutje maakt" Ondanks de feestdagen erg snel in huis compliment Yvonne
10
Vivian bestelde op 20-12-2013:
Geweldig!
9
Margot bestelde op 20-12-2013:
snelle levering!
10
Wendy bestelde op 15-12-2013:
Ik ben zeer tevreden over de snelle service . Bedankt Zonnenberg !
10
Marjon bestelde op 08-12-2013:
Service is buitengewoon goed!!! Complimenten
8
Ingrid bestelde op 04-12-2013:
Snelle verzending en netjes verpakt. Hartelijk dank hiervoor!
8
Odette bestelde op 23-11-2013:
Snelle bezorging. Netjes verpakt. Helaas was de maat niet goed, voor retour sturen moesten er verzendkosten betaald worden. Dat is het enige minpuntje, bij de meeste bedrijven is dat gratis. Wel bij telefonische check netjes te woord gestaan, prima service.
10
Marlo bestelde op 22-11-2013:
Ik ben zeer tevreden! Als ik iets nieuws nodig heb, kom ik terug bij jullie.
10
Mirelle bestelde op 21-11-2013:
Geweldige snelle service!! Mooie merk schoenen,goede pasvorm
8
Silvia bestelde op 21-11-2013:
nette en snelle levering.
10
Brigitte bestelde op 16-11-2013:
goed, schoenen zijn op tijd geleverd en pasten goed.
10
Mirjam bestelde op 15-11-2013:
Prima !! Zeer snelle levering en netjes verpakt.
10
AGW bestelde op 14-11-2013:
Prachtige laarzen die de volgende dag al bezorgd werden. Prima service hartelijk dank.
8
M bestelde op 13-11-2013:
duidelijke website en een snelle levering bestelling was de volgende dag al binnen
10
Piet bestelde op 10-11-2013:
Makkelijk en snel
10
Linda bestelde op 02-11-2013:
goede info na bestelling en hele snelle levering! Top!
10
Esther bestelde op 02-11-2013:
prima service, duidelijke afspraken, goed op de hoogte gehouden van vorderingen en snelle levering
10
Helma bestelde op 01-11-2013:
laarsjes voor 10 uur besteld en betaald. De laarsjes waren de volgende dag al binnen. Super service. Ook nog een e.mail bericht gekregen dat ze dezelfde dag verstuurd waren.
9
Josee bestelde op 31-10-2013:
Uitstekend! Snel!
10
Marc bestelde op 29-10-2013:
Precies wat je ervan hoopt: snel en goed afgeleverd
8
John bestelde op 27-10-2013:
Goede service, direct reactie op vragen en bestel info via e-mail.
9
Rian bestelde op 27-10-2013:
prima!
10
Frederik bestelde op 21-10-2013:
ik ben zeer tevreden
9
Brenda bestelde op 21-10-2013:
Zeer snelle service.Ene dag besteld,volgende dag al in huis
10
Elly bestelde op 21-10-2013:
Zeer tevreden met zowel de laarsjes die ik heb besteld als de snelle levering.
7
Willy bestelde op 16-10-2013:
Als je iets besteld, is het erg snel in huis., en als. Iets niet past dan is het geld zo weer op je bank. Alleen telefonisch bent U haast niet te bereiken. Groetjes
10
CM bestelde op 15-10-2013:
5
8
Eeke bestelde op 11-10-2013:
Tot nu toe goed. Ik moet nog geld terug krijgen omdat de prachtige schoenen helaas niet passen.
10
A bestelde op 09-10-2013:
in 1 woord supergoed..
10
D. bestelde op 05-10-2013:
Zeer snelle verzending en na mijn retourzending een snelle terugbetaling. Jammer dat de laarzen niet goed pasten, maar ik kom zeker vaker langs op de webwinkel.
10
Ingrid bestelde op 02-10-2013:
Top. Supersnelle service!
10
Paulien bestelde op 02-10-2013:
Supersnelle levering om 15.00 uur besteld en betaald. Volgende dag geleverd om 10.00 uur.
10
Leonie bestelde op 30-09-2013:
Uitstekend, snelle verzending van de bestelling!! Een tevreden klant. 5 sterren
9
Petronella bestelde op 28-09-2013:
Prima service
8
Ann bestelde op 26-09-2013:
Gewoon wat je van een webwinkel verwacht, netjes de volgende dag bezorgd
10
Arjen bestelde op 26-09-2013:
in een woord PERFECT
10
Jan bestelde op 26-09-2013:
gemakkelijk gevonden op Uw site wat ik zocht en snelle levering. JanB
10
Chantal bestelde op 25-09-2013:
Supersnelle en correcte levering. Ook bij vragen zeer snel antwoord terug. Zeer tevreden!
10
Marjolijn bestelde op 24-09-2013:
prima service! snelle levering!
10
Petra bestelde op 24-09-2013:
Prima en snelle service!
10
Mari bestelde op 22-09-2013:
zeer snelle levering
10
Marleen bestelde op 18-09-2013:
Prima, snel.
9
K.J. bestelde op 17-09-2013:
Prima service. Duidelijke site, ruime keuze en laarzen waren sneller binnen dan verwacht.
10
Mon bestelde op 14-09-2013:
correct afgehandeld
10
Femke bestelde op 13-09-2013:
Meer dan prima service
10
Machteld bestelde op 07-09-2013:
*****
10
Adri bestelde op 04-09-2013:
snelle en correcte service
10
Elly bestelde op 04-09-2013:
hartstikke goed!!
8
Helma bestelde op 03-09-2013:
Snelle levering. Ik vind alleen verzenden en retour wel een dure zaak. Helaas paste schoenen niet! Verder prima
10
Gert Anne bestelde op 01-09-2013:
Prima,snelle levering.
9
Karin bestelde op 01-09-2013:
prima!
10
M bestelde op 01-09-2013:
Super, ben erg tevreden over jullie service, bij extra vraag kreeg ik snel antwoord, snelle levering en dochter super blij met schoenen.
8
Theo bestelde op 26-08-2013:
Prima service, de schoenen waren er supersnel! Opbouwende kritiekpuntjes: - pas het retourformulier aan, het is alles behalve fraai, er staat tevens een storende vout in: onlineschoenenwinekl.nl - dat schaartje onderin verwijderen, dat is zo 1980 en offline, het werkt op de lachspieren
10
Inge bestelde op 23-08-2013:
Prima. Snel ontvangen.
10
Sandy bestelde op 21-08-2013:
erg prettig ,super snel!
9
Wem bestelde op 19-08-2013:
zeer goed
10
Carla bestelde op 19-08-2013:
prima snelle service.zes sterren!
10
Monique bestelde op 17-08-2013:
Prima!
10
Elke bestelde op 17-08-2013:
Prima
8
Anja bestelde op 13-08-2013:
Makkelijk te vinden, volgende dag in huis, ik hen meer dan tevreden
10
Peter bestelde op 13-08-2013:
prima. de schoenen waren er al de volgende dag.
10
Josien bestelde op 12-08-2013:
Snelle levering, goede service.
10
A. bestelde op 08-08-2013:
Prima service.Had de schoenen de volgende dag al in huis.
10
Jose bestelde op 08-08-2013:
de service is top binnen een dag de schoenen thuis
10
Eva bestelde op 06-08-2013:
snel verzonden, mooie schoenen, prima.
7
Vivian bestelde op 05-08-2013:
Prima service, er moeten wel verzendkosten betaald worden.
9
Rian bestelde op 31-07-2013:
Super service Ik had verkeerde maat bestel Na 1 telefoontje had ik 3 dagen de gnede maat in huis!
10
Chantal bestelde op 30-07-2013:
Goed, vriendelijk, snelle levering
10
Karin bestelde op 29-07-2013:
Snelle en perfecte levering!
10
K.E.D. bestelde op 29-07-2013:
Prima!
10
Jose bestelde op 28-07-2013:
prima alles snel en correct
10
Erwin bestelde op 27-07-2013:
Zeer goed
10
Karine bestelde op 25-07-2013:
Zeer goede service . Alles is prima verlopen , zeer snelle levering. Bedankt
8
Famke bestelde op 22-07-2013:
Top!
8
Paul bestelde op 20-07-2013:
pico bello
8
Anke bestelde op 19-07-2013:
Prima!
10
Cindy bestelde op 15-07-2013:
goede en snelle bezorging
10
J bestelde op 15-07-2013:
Prima service, na betaling waren de schoenen binnen twee dagen geleverd.!!
8
Iris bestelde op 14-07-2013:
Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.
10
CA bestelde op 12-07-2013:
Een prima service, vlotte levering en zeer goede kwaliteit schoenen.
10
PH bestelde op 11-07-2013:
Bestelling binnen 24 uur geleverd, super.
10
B. bestelde op 10-07-2013:
Super ga vaker daar schoenen bestellen
10
Juriana bestelde op 08-07-2013:
Prima, vlotte bezorging, zonder problemen retouneren en snel het geld weer terug
10
Judith bestelde op 30-06-2013:
Uitstekende service, goed op de hoogte gehouden via de mail, binnen enkele dagen levering en bij de schoenen een brief voor eventueel retour.
10
A bestelde op 29-06-2013:
Heel correct.
8
ALBERT bestelde op 26-06-2013:
Zonnenberg doet wat zij beloofd. de juiste schoenen in de juiste maat en keurig op tijd .
7
Nicole bestelde op 25-06-2013:
heel goede en snelle service. alleen jammer dat op de site niet duidelijk gemeld staat dat als je het retour wilt zenden je de porto zelf moet betalen.
10
J. bestelde op 25-06-2013:
Zeer goed!
10
B bestelde op 24-06-2013:
Prima, mijn retourzending is financieel heel vlot afgehandeld.
10
Roger bestelde op 23-06-2013:
Snel en goed
10
Tess bestelde op 23-06-2013:
ik ben heel tevreden over Uw service.Zéker een aanrader.
10
Hilde bestelde op 17-06-2013:
Snelle service
10
Eric bestelde op 16-06-2013:
Helemaal tevreden. Aanrader voor idereen
9
Ferenc bestelde op 16-06-2013:
Super snelle verzending, duidelijke website en goede informatie over de levertijd en voortgang betalen en orderverwerking.
10
Nico bestelde op 14-06-2013:
Snelle en korrekte afhandeling van een ruiling zonder teveel poespas omheen.Met andere woorden op basis van vertrouwen !!!
10
Anneke bestelde op 12-06-2013:
Goede snelle service
10
APM bestelde op 09-06-2013:
Snelle levering, prima geregeld. Wij zijn erg tevreden over de schoenen en de afhandeling.
10
Ildiko bestelde op 09-06-2013:
Ik ben heel tevreden met jullie service. Overzichtelijke site en vlotte levering. Mijn cijfer een 10!
8
M.C. bestelde op 08-06-2013:
Prima service...
10
D bestelde op 08-06-2013:
Uitstekend, zaterdagavond besteld, dinsdagsmiddags in huis!
10
Riek bestelde op 08-06-2013:
Prima service, snelle levering. Helemaal top!
8
J bestelde op 07-06-2013:
Prima service. Duidelijke site en de bestelling wordt keurig op tijd geleverd
10
Astrid bestelde op 07-06-2013:
Snelle service. Schoenen zouden binnen 5 werkdagen binnen zijn en ze waren er al de volgende dag!
8
Marie-Helene bestelde op 05-06-2013:
Ik vond de service prima, ik had binnen 2 dagen mijn schoenen in huis. Keurig met een aardige attentie erbij. En de site is overzichtelijk en makkelijk te zoeken. Groeten Marie-Helene
10
Hennie bestelde op 05-06-2013:
goed en snel
10
Linda bestelde op 05-06-2013:
Prima service, en snelle levering!
9
Jannet bestelde op 04-06-2013:
Prima service, snelle levering. Ben zeer tevreden.
8
Marieke bestelde op 03-06-2013:
Prima service!
10
ERIK bestelde op 02-06-2013:
PRIMA SERVICE EN SNELLE LEVERING KUNNEN ZE HIER IN BELGIË NOG WAT VAN LEREN!!!
8
Jane bestelde op 31-05-2013:
goede website met snelle levering helaas heb ik ze retour gezonden en hoop ook op een goede en snelle afwikkeling. met dank. Jane Thijssen.
8
Gineke bestelde op 30-05-2013:
goede service!
10
Pet bestelde op 30-05-2013:
Dank voor jullie snelle verzenden en jullie telefonische advies. Bijzonder prettig. Schoenen zijn prima!
10
Andrea bestelde op 28-05-2013:
levering is heel snel, met de schoenen was iets mis, maar na een telefoontje kon ik ze terugsturen en werden de portokosten daarvan vergoed, dus service is zeer correct, met dank!
10
Peter bestelde op 28-05-2013:
Keurig, helemaal in orde. Mooi die Mephistho Cruisers. Hou ze in jullie assortiment.Perfecte schoenen.
10
René bestelde op 26-05-2013:
De service is uitmuntend in alle opzichten. René M.
8
N bestelde op 26-05-2013:
Goed en snel
10
Maddy bestelde op 24-05-2013:
Gewoon heel goed, mooi verpakt, snel en helaas waren de schoenen te plat en smal, maar dat heeft met mijn voet te maken, uitstekende service!,
10
Mia bestelde op 23-05-2013:
heel goed en snelle levering ik hou de site in de gaten jullie zijn veel goedkoper dan andere. met vriendelijke groet mia de ruiter 5 sterren dus
10
Loes bestelde op 23-05-2013:
Uitstekend. Levering binnen een dag. Had ik niet verwacht. Zo snel. Dank hiervoor!
8
Sophia bestelde op 22-05-2013:
Mooie schoenen, goed verpakt en snelle levering!
10
Aletta bestelde op 22-05-2013:
ik ben heel tevreden,het leveren ging supersnel.
10
Matthew bestelde op 20-05-2013:
fantastiche!
8
Wendy bestelde op 19-05-2013:
Prima
6
Gezina bestelde op 18-05-2013:
miste een retoursticker en brief om aan te geven waarom retour. te groot of te klein.
10
Ineke bestelde op 17-05-2013:
Goede service,snelle levering. Aantal srerren vijf
10
Bonnie bestelde op 17-05-2013:
Supersnelle service! Was erg blij met deze snelle levering aangezien ik ze voor een bruiloft nodig had!
10
AnneMarie bestelde op 16-05-2013:
Prima, vlotte levering en snelle reactie op e-mails.
10
JM bestelde op 15-05-2013:
Prima service, snelle levering!
10
Bianca bestelde op 15-05-2013:
Prima
8
Marijke bestelde op 14-05-2013:
Na bestelling waren de schoenen snel bezorgd. Prima service dus.
10
CHM bestelde op 13-05-2013:
Duidelijke website,grote sortering Mephisto slippers en snelle reactie en tijdige aflevering
10
Berend bestelde op 12-05-2013:
Alles prima verlopen, ben zeer tevreden. Zonnenberg is aan te bevelen!
10
Ellen bestelde op 09-05-2013:
overzichtelijk,makkelijk te bestellen, directe reactie en levering.5 sterren
10
W.m. bestelde op 09-05-2013:
correct en snel
7
A bestelde op 09-05-2013:
Snelle afhandeling en versturing.prima
8
Adriaan bestelde op 08-05-2013:
Snelle en zorgvuldige afhandeling van de bestelling. Niet goedkoop.
7
B bestelde op 08-05-2013:
vlot geleverd, mooie schoenen
8
Jb bestelde op 06-05-2013:
supper goed zeer tevreden
10
A bestelde op 06-05-2013:
keurig
10
An bestelde op 05-05-2013:
Ik ben heel tevreden over de vlotte service en de "persoonlijke" benadering. Alles was prima op tijd en in orde.
10
N.M. bestelde op 05-05-2013:
goede service en de bestelling had ik ook snel in huis. Super
8
Tiemetje bestelde op 04-05-2013:
prima, op mijn vraag kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. verzending was iets langer, kreeg mijn bestelling na 4 dagen. is prima maar ik ook houd van iets sneller
10
Ge bestelde op 02-05-2013:
Zeer tevreden, levering was supersnel.
10
A bestelde op 30-04-2013:
Supersnelle service! Niets op aan te merken!
8
Noortje bestelde op 27-04-2013:
Prima, snelle levering.
10
Ymie bestelde op 24-04-2013:
Alles verliep correct, snelle transactie,een tevreden klant !
10
Linda bestelde op 21-04-2013:
Ik kan alleen oordelen over de bezorging en deze was erg snel. En kind blij met de schoenen en ballon
10
Henrieke bestelde op 20-04-2013:
geweldig!
10
A bestelde op 20-04-2013:
Prima service! bestelling was binnen 2 dagen in huis,
10
L bestelde op 19-04-2013:
Netjes, bestelling geleverd zoals vermeld stond op de website.
8
Jan bestelde op 19-04-2013:
Een webshop kan pas echt beoordeeld worden als er iets mis gaat: hoe wordt een fout hersteld. Die ervaring heb ik nog niet. Ik wist wat ik wilde. Ik had deze schoenen eerder gehad en de meeste winkels hebben ze niet. Keurig op tijd en netjes verpakt bezorgd. Prima!
10
Frank bestelde op 16-04-2013:
Top, veel keuze aan schoenen die je elders niet zo 1-2-3 vind. Schoen besteld en in de mail stond dat deze voor 5 werkdagen binnen zou zijn, duurde echter maar 2. Erg tevreden!
10
Angelina bestelde op 16-04-2013:
Supersnelle levering en en mooi produkt!
7
Sandra bestelde op 14-04-2013:
Snel en netjes
10
Marijke bestelde op 12-04-2013:
De schoenen die ik had besteld , werden heel snel geleverd. De schoenen waren jammer genoeg te klein, ik stuurde ze terug en de volgende dag was het betaalde bedrag al teruggestort op mijn rekening. Perfecte service !!
9
Sacha bestelde op 10-04-2013:
Makkelijk besteld en zeer snel bezorgd.
10
Jacqueline bestelde op 09-04-2013:
super
10
Aafke bestelde op 08-04-2013:
perfect. 5 sterren
9
Ursula bestelde op 08-04-2013:
Prima service, snelle levering!!
10
Annie bestelde op 03-04-2013:
snelle en goede aflevering, ook bij retourzending snelle behandeling en terugbetaling, zeer tevreden
10
Thera bestelde op 01-04-2013:
Levering was snel en correct! Met dank, Thera schrijvers
10
P bestelde op 31-03-2013:
Het was heel goed verzorgd. De klompen zijn prima.
10
W bestelde op 30-03-2013:
tof
10
Ingrid bestelde op 29-03-2013:
Prima en snel!
10
Peter bestelde op 29-03-2013:
prima
10
Machteld bestelde op 28-03-2013:
Super service!!! Wat een snelle levering!
10
Yvonne bestelde op 27-03-2013:
Service was prima. Gebeld en meteen dezelfde dag was het probleem opgelost. Bestelling via internet de volgende dag al in huis en goed verpakt. Alles prima !
10
Anja bestelde op 21-03-2013:
Supersnelle en correcte service!!
8
Frieda bestelde op 18-03-2013:
Ik vind het allemaal goed afgehandeld
10
Michel bestelde op 17-03-2013:
Op zondag schoenen besteld, dinsdag in huis. Ik heb de Rehab black flower gekocht, die ik al heel lang zocht en nergens meer te verkrijgen waren en kreeg nog korting ook. Super! Gr. Michel
10
Adriana bestelde op 12-03-2013:
***** Prima service, binnen 24 uur schoenen in huis
8
Theo bestelde op 11-03-2013:
goede service en snel afgehandeld
10
Marieke bestelde op 11-03-2013:
Heel goede service, snelle levering; geweldig fijn dat er nog ergens schoenen te vinden zijn met buiten en binnenin leer.
8
M bestelde op 11-03-2013:
Een duidelijke website en veel aanbod in breedte maat 5 Trackstyle. Goede levering.
10
Angelique bestelde op 10-03-2013:
goed.
8
Claudia bestelde op 10-03-2013:
heel erg goed. snel van leveren en ook snel van retouren verwerken en geld terugstorten. toppie dus!
10
Estelle bestelde op 10-03-2013:
snelle levering
8
I bestelde op 04-03-2013:
L.S., Wanneer ik naar de website zonnenbergschoenen.nl ga ga ik met de bedoeling om online schoenen te kopen. Op de eerste pagina zou de tab WEBSHOP direct groot in het oog moeten springen i.p.v. alle andere info over uw winkel. Eenmaal op de tab gedrukt. Kom ik niet op de pagina van de webshop maar moet ik nog een keer op een link drukken. Dit zijn voor veel klanten hindernissen die zij moeten nemen voordat ze bij de webshop zijn en schoenen bij u kunnen kopen. Sommige zullen dan ook afhaken om deze reden, omdat ze te veel moeten klikken. Mijn advies is om één link in grote letters en gelijk op de eerste pagina van zonnenbergschoenen.nl te plaatsen. ---Over onlineschoenenwinkel.nl ben ik erg te vreden.
10
Anjo bestelde op 04-03-2013:
perfecte service, vlugge levering (binnen 24-uur)
10
J bestelde op 04-03-2013:
10
Corina bestelde op 01-03-2013:
goed en snel binnen
8
Agnes bestelde op 26-02-2013:
Ik ben erg blij met mijn Piedi Nudi halfhoge sneaker. Vlotte schoen, mijn steunzolen passen er goed in. Valt voor mij niet altijd mee om mooie vlotte schoenen te vinden in maat 42.
10
E.A bestelde op 23-02-2013:
Prima service,ook bij retourneren.
9
Pieter bestelde op 21-02-2013:
Zeer goed en snel
6
Gerrie bestelde op 20-02-2013:
Goed, snel en volledig
8
Willeke bestelde op 19-02-2013:
prima
10
Cjp bestelde op 17-02-2013:
Helaas bestelde ik de schoenen 'een maatje te klein'. Na retournering ging op zondag de voordeurbel 'we waren toch in de buurt'..... Daarom de 5 sterren. Mariel van Hest
8
H.B. bestelde op 15-02-2013:
prima service. Het zou nog beter kunnen, namelijk door bij de schoenen informatie te geven over het onderhoud van de schoenen. Bijvoorbeeld met welk middel de schoenen behandeld moeten / kunnen worden!
10
Marjon bestelde op 07-02-2013:
Prima
10
Lidy bestelde op 06-02-2013:
Wij bestellen weinig via internet, maar deze bestelling is prima verlopen..vooral als je precies het merk weet, dat je altijd goed bevalt, is dit een prima manier van inkopen! Bedankt.
7
Noud bestelde op 06-02-2013:
Goed maar mijn schoenen paste dan ook. Maar wat te doen als de schoenen niet passen.
8
Edwin bestelde op 02-02-2013:
Prima, snelle correct levering. Bedankt en tot een volgende keer.
10
Angelique bestelde op 01-02-2013:
Zeer snelle levering, Super!!!
8
Wouter bestelde op 01-02-2013:
Snelle bezorging en keurig verpakt.
10
Tecla bestelde op 31-01-2013:
Goed
10
Angelique bestelde op 27-01-2013:
mooie schoenen gekocht betaald met ideaal snelle afhandeling binnen twee dagen was het pakket thuis helemaal correct en supersnel nog de ruiling voor een maat groter was binnen 1 dag opgelost! super gegaan .
9
Bo bestelde op 25-01-2013:
Telefonisch zeer goed bereikbaar. Goede service en een betrouwbare website.
9
Jacolien bestelde op 19-01-2013:
goed
4
Jan bestelde op 17-01-2013:
Foto's zijn niet erg informatief, er stond bij mijn schoen maar 1 foto
8
Natasja bestelde op 15-01-2013:
De laarzen werden netjes verpakt geleverd. En op tijd!
6
Ankie bestelde op 12-01-2013:
Prima service. Mooi op tijd geleverd. Netjes ingepakt.
10
Corrie bestelde op 09-01-2013:
Prima, geen klachten
10
ICM bestelde op 29-12-2012:
Uitstekend
10
Meredith bestelde op 28-12-2012:
Goed snelle levering
10
T bestelde op 28-12-2012:
Zeer snel en correct geleverd
10
Eric bestelde op 27-12-2012:
Helemaal top
10
Jan bestelde op 22-12-2012:
Zeer snelle levering, correct verpakt. Als je weet wat je wilt ben je hier aan het goede adres
10
Marie-José bestelde op 22-12-2012:
snel en goed.
9
Huveneers bestelde op 17-12-2012:
zeer snel service
9
José bestelde op 11-12-2012:
Goede service snelle levering
10
J.H.J.M. bestelde op 08-12-2012:
De bestelling was in drie dagen binnen. Ik ben zeer tevreden over jullie werkwijze. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Josefa Claessen Vijf sterren
10
M.E bestelde op 06-12-2012:
De schoenen zijn prima. Ik heb ze besteld voor mijn dochter en ze was er blij mee. Service ook goed ik geloof (het is al even geleden) dat ik ze binnen twee dagen had. Ik geef een goed.
8
Theo bestelde op 28-11-2012:
goed, alles volgens verwachting verlopen.
6
E bestelde op 27-11-2012:
Leversnelheid/betrouwbaarheid goed. Wel jammer dat je verzendkosten moet betalen bij je bestelling en nog een keer als je de schoenen retourneert. Is bij veel webwinkels anders!
9
Noud bestelde op 22-11-2012:
zeer tevreden zal er ook zeker vaker gebruik van maken
10
Sylvia bestelde op 22-11-2012:
Ik zocht een specifieke Hummel sporttas en daar hadden jullie er nog net genoeg van. Deze werden voor mij weggelegd en netjes geleverd binnen een paar dagen!
10
Friedl bestelde op 10-11-2012:
vlotte afhandeling !
7
Jan bestelde op 10-11-2012:
prima
10
I. bestelde op 07-11-2012:
Heel goed en snel. Bestelling binnen een dag in huis. keurig verpakt.
8
E. bestelde op 07-11-2012:
Prima, snelle levering.
7
Wim bestelde op 27-10-2012:
goed,ik dacht licht bruine slippers besteld te hebben,maar ze waren zeer donker bruin.jammer maar ze lopen lekker.
9
Dian bestelde op 25-10-2012:
prima, binnen enkele dagen ontvangen
10
Annette bestelde op 24-10-2012:
Super service, niets op aan te merken, ga zo door!!
10
Bert bestelde op 17-10-2012:
Alles is perfect gegaan
10
Ayla bestelde op 15-10-2012:
Prima, zeker voor herhaling vatbaar
9
B bestelde op 13-10-2012:
alles was goed heel tevreden
10
Ingrid bestelde op 12-10-2012:
Super handig en snelllll
10
HB bestelde op 08-10-2012:
naar volle tevredenheid
9
Carolien bestelde op 07-10-2012:
Prima!
10
Diana bestelde op 05-10-2012:
Snelle levering! Super kwaliteit!
10
H bestelde op 03-10-2012:
keurig!
9
Marielle bestelde op 01-10-2012:
snelle levering
10
Hennie bestelde op 01-10-2012:
Goeie service, snelle reactie via mail en snelle verzending.
8
Jaap bestelde op 27-09-2012:
goed
10
Sandra bestelde op 26-09-2012:
goed
8
Marian bestelde op 25-09-2012:
prima
10
Sjan bestelde op 21-09-2012:
Kei goed !! En snelle levering !!!!!!!!!!
10
Christien bestelde op 20-09-2012:
perfect
10
A.H. bestelde op 18-09-2012:
Prima service. Na bestelling snelle verzending, goede verpakking.
7
Petronella bestelde op 17-09-2012:
Prima service
10
Wouter bestelde op 12-09-2012:
Mooie schoenen, snelle levering.
10
Sven bestelde op 12-09-2012:
Netjes verpakt en snelle levering