Veilig betalen  -  Gratis bezorging vanaf €50,-  -  Gratis retourneren vanaf €50,-  -  Snelle levering met PostNL

Online schoenen winkel

verhulst


Verhulst schoenen online

Verhulst  schoenen

Verhulst schoenen zijn opvallend modieus, gemaakt van hoogwaardige en exclusieve materialen vertaald in goed passende modellen.


 


Wie mooie schoenen zoekt, die ook nog eens lekker zitten, komt automatisch uit bij Verhulst.


De ontwerpers van Verhulst hebben dan ook een duidelijke missie: ‘Vertaal de laatste modetrends van Milaan tot Parijs naar een pasvorm voor Groningen tot Maastricht!’ Jaarlijks vertrekken de inkopers van Verhulst naar Italië om de beste ledersoorten te selecteren. Vervolgens is er de keus uit de meest geschikte maakwijze. Waar andere fabrikanten zich hoofdzakelijk beperken tot één soort kiest Verhulst bij elk schoenontwerp de techniek die de beste pasvorm oplevert. Geschoeid op verschillende leesten in uiteenlopende breedtematen zodat iedere voet zich er lekker in voelt.


 


Verhulst is een schoenenfabriek met een rijke traditie en één van de weinige overgebleven Hollandse fabrikanten welke is gespecialiseerd in kwaliteitsschoenen. Sinds de start in 1932 is Verhulst, van een producent in kinderschoen en later Mocassins, uitgegroeid tot een specialist op het gebied van kwalitatieve damesschoenen.


 


Verhulst schoenen zijn in meerdere breedtematen verkrijgbaar en beschikken over uitneembaar voetbed voor gebruikt van eigen inleg-/steunzolen