Online schoenen winkel

dr martens


Dr martens schoenen online

Dr martens  schoenen

Dr. Martens schoenen kennen de oorsprong als een werkkledinglaars. Zij zijn gestart in 1901 in het kleine stadje Wollaston. Het verhaal ging toen over naar het naoorlogse München, 1945 en Dr. Klaus Maerens een 25-jarige soldaat. Terwijl hij herstelde van een gebroken voet creëerde hij een unieke luchtgeveerde zool om zijn herstel te vergemakkelijken. De twee gingen een partnerschap aan. Vanaf 1960 gingen zij de internationale markt betreden en werden de laarzen gebrandmerkt als ‘Airway’.


Zonder aankondiging of opzet werd Dr. Martens plotseling opgepikt door de vroege punk en goth. Tegen het einde van het decennium was de schoen een fel symbool van zelfexpressie geworden in het hart van de Britse jeugdcultuur. Daarna zakte de verkoop volledig in tot in 2007 de heropleving begon in de oorspronkelijke fabriek en de Dr. Martens originals hervatte. Waarna het weer een groot succes werd.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0