Veilig betalen  -  Gratis bezorging vanaf €50,-  -  Gratis retourneren in NL vanaf €50,-  -  Snelle levering met PostNL

Online schoenen winkel

develab


Develab schoenen online

Develab  schoenen

Develab is een kinderschoenenmerk dat staat voor kwaliteit. Zij koesteren de oude traditionele schoenmakerstradities en kijken daarbij vooruit naar de laatste trends in materiaal en design. De schoenen worden in Italië en Portugal geproduceerd met eerlijke basismaterialen zoals soepel leer en suède. Alle schoenen van Develab zijn voorzien van een stevige hiel en goede leest, speciaal afgestemd op de voeten van de Nederlandse kinderen.

Develab is een schoenenmerk voor de ondeugdende, fantasierijke en nieuwsgierige kids. Daarnaast zijn de schoenen ideaal voor kinderen om mee buiten te spelen, te rennen en te ravotten. Kortom met Develab kan het avontuur beginnen. De naam is dan ook een combinatie van de woorden ‘develop’ en ‘laboratory’ en symboliseren het beweeglijke, actieve en nieuwsgierige karakter van het merk. De pijl in het logo staat voor: wij gaan vooruit!

De collectie van Develab bestaat voornamelijk uit sneakers, klittenbandschoenen, halfhoge veterschoenen, bikerboots, laarsjes, sandalen en slippers.